Bingöl Umut Kervanı’ndan öğrencilere kırtasiye desteği

Bingöl Umut Kervan Derneği, 2026-2027 yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilere, hayırseverlerin desteğiyle kırtasiye yardımında bulundu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Mehmet Refik Gönül, her yıl olduğu gibi bu yıl da kırtasiye yardımlarını sürdürdüklerini belirtti.

Gönül, şunları söyledi: “Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği olarak 2026-2027 eğitim ve öğretim sezonuna tüm arkadaşlarımızla derneğimiz üye ve gönüllülerimiz ile beraber kırtasiye malzemelerini tedarik ettik. Üye ve gönüllerimiz ile beraber nasip olursa yüzlerce çanta aldık. Çok sayıda kırtasiye malzemesi hazırladık. Bunların içerisinde başta okul çantası, kuru boya, sulu boya, pastel boya, defter çeşitleri, kalem çeşitleri olmak üzere öğrencilerimiz için hazırladık. Bu güzel emeği ve katkıyı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Umut Kervanı olarak çok sayıda ailemize yardım ediyoruz fakat bu yardım çeşidi çocuklarda daha fazla bir heyecan meydana getiriyor. İnşaallah bizler de bu çocukların, öğrencilerimizin mutluluklarına ortak olacağız, sevinçlerini hep beraber paylaşacağız.”

“Kırtasiye paketi 1000 TL”

Kırtasiye yardımları hakkında bilgiler veren Gönül “Kırtasiye paketimiz 1000 TL’dir. Bir öğrencimize okula başlarken lazım olacak her malzeme bu paketin içinde yer almaktadır. Kırtasiye paketi içerisinde; okul çantası, okul defteri, suluk, boya çeşitleri gibi kırtasiye malzemeleri bulunmaktadır. Katkı sunmak isteyen herkesi davet ediyoruz, küçük büyük demeden bir kalem, bir silgi de olsun. Siz hayırsever kardeşlerimizin dua ve desteklerini bekliyoruz. Çalışmalarda emeği geçen hayırseverler başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Rabbim yeni eğitim öğretim sezonunu tüm çocuklarımıza hayırlı uğurlu eylesin, çocuklarımızı muhafaza etsin.” şeklinde konuştu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Bingöl Umut Kervanı yardım çalışmalarını sürdürüyor
Bingöl’de anız yangını korkuttu
Bingöl'de musluklardan çamurlu su akıyor
Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
Cevdet Yılmaz, Bingöl'de Asfalt Plent Tesisi'nin açılışını yaptı