Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger göreve başladı

Son Valiler Kararnamesiyle Sinop Valiliği’nden Bingöl Valiliği’ne atanan Yavuz Selim Köşger, bugün Bingöl’e gelerek görevine başladı.

Vali Yavuz Selim Köşger, valilik bahçesinde, Vali yardımcıları, ilçe Kaymakamları, kamu kurum amirleri tarafından karşılandı.

Kendisini bekleyen herkesle tek tek tokalaştıktan sonra makamına geçen Köşger, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün Bingöl’de hem hava hem iklim güzel ve insanları en güzel şekilde bizi karşıladıkları için herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bingöl ikinci görev yeri olduğunu dile getiren Vali Köşger, "Memleketimizin bu güzel köşesinde benden önce hizmet eden tüm meslektaşlarıma ve bu ilde hizmet üreten ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlikte bir uyum içinde bayrağı daha iyi yerlere taşımak için gayret edeceğiz. Burada bizimle birlikte uyum içinde çalışan bütün arkadaşlarımızla beraber en iyi hizmeti üretmeye çalışacağız.” diye konuştu.

Tüm Bingöllülerin, daha iyi, daha güvenli ve daha gelişmiş ve kalkınmış bir şehirde yaşamaları için gayret edeceğini ifade eden Vali Köşger, "Devlet olmanın gereği budur. Gelişmiş devlet olmanın gereği budur. Memleketin her bir santimetre karesinde ve her bir ferdi ihmal etmeksizin,  özenle ihtimamla ele alacağız. Ve insanımızın daha huzurlu, mutlu esenlik ve güvenlik içinde yaşaması için gereken bütün tedbirleri ve çalışmaları mesai arkadaşlarımla birlikte yürüteceğiz.” dedi. İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Boykot ürünleri kampüse sokulmasın
Bingöl Üniversitesinde 3 dekan istifa etti
Bingöl’de 91 kilo esrar ele geçirildi
HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları’ndan Küresel Sumud Filosu'na destek çadırı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı’ndan “Gazze için Dua” programı