Bingöl'de akıntıya kapılan Çınarlı Vedat Karabulut için arama çalışmaları sürüyor

Bingöl'ün Genç ilçesinde piknik yaparken Sarım Çayı'na giren Çınarlı Vedat Karabulut akıntıya kapılarak kayboldu. Jandarma, AFAD, polis ve dalgıç ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl'ün Genç ilçesinde çayda akıntıya kapılarak kaybolan Vedat Karabulut'u arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'dan arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için Genç ilçesine bağlı Sağgöze köyünün Kaymaz mezrasına gelen 33 yaşındaki Vedat Karabulut, akşam saatlerinde suyun karşısına geçmek amacıyla Sarım Çayı'na girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan Karabulut gözden kayboldu.

Arkadaşlarının ve çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, polis ve dalgıç ekipleri sevk edildi.

Ekipler, debisi yüksek ve akıntının yoğun olduğu Sarım Çayı'nda hem su üstünde hem de su altında arama çalışmalarını sürdürüyor.

Akıntıya kapılarak kaybolan Vedat Karabulut'un aslen Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Ortaşar (Elwendî) köyüne bağlı Ortataş mezrasından (Seydekê) olduğu, Diyarbakır'dan arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için Genç ilçesine bağlı Sağgöze köyünün Kaymaz mezrasına gittikleri belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Ağaçsever (Botika) Köyünden KAMİLE ÖZDEMİR vefat etmiştir
Çınar Kaymakamlığına Celal Güngör atandı
Çınar Kaymakamlığı'ndan önemli uyarı
Çınarlı çiftçinin Gazze duyarlılığı takdir topladı
Çınar'da 200 dönüm ekili alan yandı