Bingöl'de akıntıya kapılan Çınarlı Vedat Karabulut'un cansız bedeni bulundu

Bingöl'ün Genç ilçesinde piknik yaparken Sarım Çayı'na girerek akıntıya girerek kaybolan Çınarlı Vedat Karabulut cansız bedeni 17 gün sonra bulundu.

Bingöl'ün Genç ilçesinde çayda akıntıya kapılarak kaybolan Vedat Karabulut'un cansız bedeni 17 gün sonra bulundu.

Diyarbakır'dan 14 Haziran'da arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için Genç ilçesine bağlı Sağgöze köyünün Kaymaz mezrasına giden 33 yaşındaki Vedat Karabulut, Sarım Çayı'na girerek suyun karşısına geçmeye çalıştığı esnada akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

Arkadaşlarının ve çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, polis ve dalgıç ekipleri sevk edilmiş, ekipler, debisi yüksek ve akıntının yoğun olduğu Sarım Çayı'nda hem su üstünde hem de su altında arama çalışmalarda bulunmuştu.

Akıntıya kapılarak kaybolan Vedat Karabulut'un aslen Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Ortaşar (Elwendî) köyüne bağlı Ortataş mezrasından (Seydekê) olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Meydan (Şorşip) Köyünden KOÇERO BULUT vefat etmiştir
Ortaşar (Elwendî) köyüne bağlı Ortataş mezrasından (Seydekê) VEDAT KARABULUT vefat etmiştir
Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliğinden 61 yetim aileye kırmızı et yardımı
Çınar'da 30 dönüm buğday ekili alan yandı
Çınar ilçemiz Fatih Mahallesinden ŞEYHMUS BAŞARAN vefat etmiştir