Bingöl’de bir Kaymakam ve 6 polis gözaltına alındı

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişimine yönelik Bingöl’debaşlatılan soruşturma kapsamında Kiğı ilçe Kaymakamı Mehmet Ayhan ve 6 emniyet personeli gözaltına alındı.

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişimine yönelik açılan soruşturma kapsamında Kiğı ilçe Kaymakamı Mehmet Ayhan ve 6 emniyet personelin gözaltına alındığı belirtildi.

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, “Ülkenin demokratik hukuk düzenine, kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişine ve milli iradeye yönelik darbe girişiminde bulunan FETÖ soruşturması kapsamında Kiğı Kaymakamı Mehmet Ayhan ve aynı ilçede görev yapan 6 emniyet personeli Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alındı.” denildi.

Açıklamada ayrıca, Paralel Yapıya yönelik olarak Bingöl'de kapsamlı çalışmaların sürdüğü belirtildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Davet ve Gençlik Hareketi Bingöl temsilciliği dualarla açıldı
Bingöl merkezli dolandırıcılık operasyonu: 6 gözaltı, 2 tutuklama
Bingöl'de 20 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl’de ev yangını: Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Bingöl Üniversitesinde Kur’an-ı Kerim iklimi