Bingöl'de şüpheli araç alarmı

Bingöl merkezde park halindeki şüpheli araç, polisi alarma geçirdi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümüne, 104 kişinin yaralanmasına neden olan patlama ve akabinde Ceylanpınar'da iki polisin öldürülmesiyle başlayan olaylar, Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerde polisi alarma geçirdi.

Üst üste yapılan PKK baskınları nedeniyle güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarıldığı Bingöl'de, Kültür Parkı karşısı Eğitim Caddesi üzerine park edilen şüpheli araç polisi alarma geçirdi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun bulunduğu caddede park edilen aracın etrafını güvenlik şeridiyle kapatan polisin, özel eğitimli köpekle araçta arama yaptığı görüldü.

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen park halindeki araçta şüpheli bir duruma rastlanmazken polis, daha sonra gerekli işlemleri yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı.  (Nihat Kanat-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Davet ve Gençlik Hareketi Bingöl temsilciliği dualarla açıldı
Bingöl merkezli dolandırıcılık operasyonu: 6 gözaltı, 2 tutuklama
Bingöl'de 20 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl’de ev yangını: Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Bingöl Üniversitesinde Kur’an-ı Kerim iklimi