BİNTSO Genç Girişimciler’inden yeni Valiye ziyaret

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Genç Girişimciler Kurulu’ndan (GGK) oluşan bir heyet, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genç Girişimciler Başkanı Faysal Açıkbaş, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cemal Sayılır ve Yönetim Kurulu üyeleri Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köşger, “BİNTSO Genç Girişimcilere bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerin her alanda aktif yer almalarından çok memnunuz ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi. (Enis Ağırbaş – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Davet ve Gençlik Hareketi Bingöl temsilciliği dualarla açıldı
Bingöl merkezli dolandırıcılık operasyonu: 6 gözaltı, 2 tutuklama
Bingöl'de 20 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl’de ev yangını: Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Bingöl Üniversitesinde Kur’an-ı Kerim iklimi