Bismil'de aşırı sıcaklardan asfalt eridi, kayganlaşan yolda kaza oldu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi asfaltın erimesine ve kayganlaşan yolda kazaların yaşanmasına neden oldu.

Kaza, Bismil- Batman karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bismil ilçe merkezi çıkışında bulunan Durak Kent Sitesi karşısında sıcaktan dolayı asfalt eridi.

Eriyen asfalttan dolayı yol kayganlaşırken 07 DHK 26 plakalı TIR’ın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı.

Kaza anını anlatan şoför Mehmet Şirin Suluk Temmur, “Ben gelirken asfalt erimişti. Solamaya çıktım, asfalt erdiği için araç fren tutmadı. Araç kaydığı için kaza yaptım. Allah’a çok şükür kimseye bir şey olmadı. Arabam zarar gördü, zararımın karşılanması için karayollarından şikâyetçi olacağım.” dedi.

TIR’ın çekici yardımıyla kaldırılmasıyla yol tekrar araç trafiğine açıldı.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bismil Haberleri

Diyarbakır Bismil'de elektrik bekleyen 27 abone yemeklerini dahi sırayla pişiriyor
HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Bismil’in sorunlarını Meclis’e taşıyacak
HÜDA PAR’dan Bismil’de ulaşım güvenliği çağrısı
Çocuğun babası yaşananları anlattı
1,5 kilometrelik caddede kaldırım yok