Bitlis kırsalında el yapımı patlayıcır ele geçirildi

Bitlis’in Tatvan ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda, PKK’ye ait el yapımı patlayıcı ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Tokaçlı(Kurtikan) köyü kırsalında, KK’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, el yapımı patlayıcılar ve çok sayıda yaşam malzemesinin ele geçirildiği bildirildi.

Bitlis Valiliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Bitlis ili Tatvan ilçesi Tokaçlı köyü kırsalında, 12 Mart 2018 günü Jandarma tarafından operasyon yapıldığı belirtilerek, “Operasyon kapsamında icra edilen temas araması (T/A) faaliyetinde, 2 adet uzaktan komutalı el yapımı patlayıcı madde (EYP), bir adet bombaatar nişangâhı ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiş olup, yerinde kontrollü şekilde imha edilmiştir.” denildi.

İLKHA






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tatvan Haberleri

Nemrut Kalderası'nda ayının saldırı girişimi cep telefonu kamerasına yansıdı
Molla Gıyaseddin şehadet yıl dönümünde rahmetle anılıyor
Nemrut'ta boz ayılar kamp kuranlara böyle saldırdı
Milyonlarca yıldızın Nemrut Krater Gölü'nün kar manzarasıyla buluşması
Kasapların elinden kaçtı gölün içinde itfaiye ekiplerine yakalandı