Bitlis merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı

Bitlis merkezli 9 ilde FETÖ mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında aralarında rütbelilerin de bulundu 14 kişi gözaltına alındı.

Bitlis merkezli 9 ilde FETÖ mensuplarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, aralarında binbaşı ve yüzbaşıların da bulunduğu 14 kişinin gözaltına alındığı, yurtdışında bulunan 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararının çıkarıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bitlis Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu şüphelilerin yakalanmasına yönelik 25.01.2019 günü Bitlis merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde; aralarında binbaşı, yüzbaşı ve astsubay rütbelerinde muvazzaf askeri personellerin de bulunduğu 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış. Yurtdışında bulunan 2 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış ve bir şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bitlis Haberleri

Dur ihtarına uymayan tur otobüsünün bagajında 55 düzensiz göçmen yakalandı
Eren ailesi Bitlis'te 1 milyon meyve ağacını toprakla buluşturuyor
Bitlis’te "Bi hareketine bakar hayat" bilgilendirme programı gerçekleştirildi
Kaçmaya çalışan kamyon kasasında 91 düzensiz göçmen yakalandı
Bitlis’te kış öncesi koordinasyon toplantısı yapıldı