BM Raportörü, İstanbul Başsavcısı ile Kaşıkçı cinayetini görüştü

BM Raportörü Agnes Callamard, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'la bir araya geldi.

Birleşmiş Milletler Yargısız İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'la bir araya geldi.

Görüşmede Başsavcı İrfan Fidan, cinayet bulgularını, delilleri BM Raportörü'yle paylaştı. Kaşıkçı suikastını ayrıntılarıyla anlattı.

Başsavcı İrfan Fidan'la 4 saat görüşen BM Raportörü Agnes Callamard, açıklama yapmadan İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Agnes Callamard'ın Başsavcı İrfan Fidan'la görüştüğü saatlerde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Twitter hesabından İngilizce bir mesaj paylaşti. Altun, "Kaşıkçı'nın bedeninin nerede olduğunu, emri kimin verdiğini ve yerel işbirlikçilerin kim olduğunu bilmiyoruz. Adalet yerini bulmalı."" dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

Böcek ailesinin hastaneye gidiş anları
"Medine Sözleşmesi"
İşgalcilerin esir aldığı 15 Türkiyeli aktivist, İstanbul'a ulaştı
Siyonistlerin alıkoyduğu 137 aktivist İstanbul'a getirildi
Anayasada Kürd ismine yer verilmeli