BM sözcüsü Gazze için hıçkıra hıçkıra ağladı

Savaş altındaki Gazze’yi gören BM sözcüsü röportajda hıçkıra hıçkıra ağladı

Gazze’de İsrail’in saldırıları sürerken, durumu incelemek üzere bölgede bir gün geçiren BM sözcüsü Chris Gunness, röportaj sırasında gözyaşlarına boğuldu.

El Cezire Arapça kanalına konuşan Gunness, “Filistinlilerin ve onların çocuklarının bile temel hakları çiğneniyor. Bu korkunç bir durum” dedikten sonra duraksayarak önce boğazını temizledi. Gözleri dolduğu görülen Gunness, daha sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.

Çevresindekiler Gunness’i teselli etmek için ellerini omzuna koyarken, röportaj sona erdi. Gunness, BM’deki görevine başlamadan önce BBC muhabiri olarak çalışıyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Filistin Haberleri

HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
HAMAS: Gazze'de savaş sona erdi, anlaşmaya bağlıyız
Kassam, siyonistleri teslim etti
HAMAS, 7 esiri Kızılhaç'a teslim etti
BM: israil'in saldırıları ve zorla yerinden etme emirlerine rağmen birçok insan Gazze'nin kuzeyinden ayrılmadı