"Bunun anlamı Resulullah'a olan sevgidir"

Peygamber Sevdalılar Platformunun Diyarbakır'da düzenlediği Kutlu Doğum programına katılan Hür Dava Partisi Genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, sağanak yağışa rağmen kimsenin alandan ayrılmadığını hatırlatarak, "Bunun Anlamı Resulullah'a olan sevgidir." de

DİYARBAKIR  -  Sağanak yağışa rağmen saatlerce miting alanında ayrılmayarak tertip edilen Kutlu Doğum mitingine iştirak edenlerin görüntülerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu görüntünün bir tek anlamı olduğunu ifade eden Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Bunun Anlamı Resulullah'a olan sevgidir." ifadelerini kullandı.

 

"Bu havaya rağmen kimse yerinden kıpırdamadı"
Her yıl yapılan Kutlu Doğum etkinliklerinin bir önceki yıla oranla daha büyük bir coşku ile kutlandığını ifade eden Yapıcıoğlu, "Bu sene yapılan program sağanak yağmura rağmen çok coşkulu geçti. Bu havaya rağmen kimse yerinden kıpırdamadı. Rahmet yağmurlarıdır inşallah bu yağmur. Rabbimden dileğimiz tüm peygamber sevdalılarını rahmetiyle muhafaza etsin." dedi.
 

 

Her yıl bu etkinliklerin bir önceki seneyi aratmadığını hatta programların bir önceki yıla göre üzerine de bir şeyler konularak daha da zenginleştirilmiş olarak icra edildiğini ifade eden Yapıcıoğlu, bu çalışmalarından dolayı da Peygamber Sevdalılarına teşekkür etti.
 

 

"Bunu bize nasip eden Allah'a hamd ediyoruz"
Yapıcıoğlu, "Elhamdülillah, gün be gün peygamber muhabbeti, peygamber sevdası giderek artıyor. Rabbim bu muhabbeti arttırsın. İnşallah Rabbim imkan verdikçe, nefes verdikçe bu tür etkinliklere gitmeye, destek vermeye devam edeceğiz.  Bu peygamber sevdalıları ile aynı havayı teneffüs etmek bizim için büyük bir onurdur. Bunu bize nasip eden Allah'a hamd ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencilerinden ABD'deki öğrencilerin "Gazze Eylemleri"ne destek
Diyarbakır Eğitim-Bir-Sen'den "üniversite sınavlarında idari personellere görev vermeme" kararına tepki
Bir sevgi, bir sevda varsa o Resulullah'tır
Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan bayanlar, duygularını anlattı
Cihad Önderi Hazreti Muhammed