Çakıyla banka soydu

Adana'da girdiği bankayı cebindeki çakıyla soyan kişi, kaçtıktan 5 dakika sonra polise yakalandı.

ADANA - Olay, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi Kenan Evren Bulvarı'ndaki bir bankada meydana geldi. İddiaya göre, Fatih E (31) isimli şahıs bankaya müşteri gibi girip beklemeye başladı.


İçerideki müşterilerin azalmasından sonra cebindeki bıçağı çıkarıp görevlinin boğazına dayayan şahıs, veznedeki 14 bin 450 lirayı alarak kaçtı. Görevlilerin derhal polisi aramasıyla olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı 5 dakika sonra yakaladı.


Yapılan arama sonrası çaldığı para hala üzerinde olduğu görülen zanlı, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı. (Yunus Emre - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adana Haberleri

Bir ölü, 5 yaralı
Adana’da minibüs ile otomobil çarpıştı: Bir ölü, 3 yaralı
Furkan Vakfı Başkanı Kuytul ve eşi gözaltına alındı
Adana'da kardeş kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Adana'da Mevlid-i Nebi coşkusu