Ceylanpınar’da 2 metre uzunluğunda yılan öldürüldü

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe kırsalında 2 metre uzunluğunda yılan öldürüldü.

Havaların ısınmasıyla beraber meydana çıkan yılan ve akrep gibi zararlı hayvanlar, Ceylanpınar’ın kırsalında evlere dadanmaya başladı.

Aşağı Doruklu Mahallesinde ikamet eden İbrahim Kara’nın evinde gördüğü 2 metre boyundaki yılan, ailede kısa üzerine paniğe neden oldu.

Yılanın zehirli olabileceğini düşünen İbrahim Kara, yılanı fark etmesiyle durumu komşularına bildirdi. Komşularının yardımı ile eve kıstırılan 2 metre boyundaki yılan, öldürüldü.

Mahallelerinde ilk defa bu uzunlukta yılan gördüğünü söyleyen Aziz Çin, “Yıllardır bu mahallede yaşıyorum. İlk defa 2 metre uzunluğunda yılan gördüm.” dedi.   (Mustafa Kaynak–İLKHA)

 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" yarın düzenlenecek
Mescid-i Aksa için sabah namazında buluşma
Şanlıurfa'da akü yüklü tır devrildi
Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" düzenlenecek
Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyonda 57 silah ele geçirildi