Ceylanpınar'da 2 polisin ölü bulunması

Şanlıurfa Valiliği: "Biri Terörle Mücadele Şubesi, diğeri Çevik Kuvvette görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir"

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valiliğinden, Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memurunun ölü bulunduğu evin kapısında herhangi bir zorlanma bulunmadığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 polis memurunun ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinde ölü bulunduğu anımsatıldı.

Olaya ilişkin incelemenin sürdüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 10.00 civarında Ceylanpınar ilçesi Bahçelievler mevkisindeki ikamet ettikleri evde 2 polis memurumuz ölü olarak bulunmuştur. Biri Terörle Mücadele Şubesi, diğeri Çevik Kuvvette görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik savcılık ve güvenlik güçlerimizin incelemeleri devam etmektedir. Kamuoyuna ilerleyen saatlerde yeniden bilgi verilecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ceylanpınar Haberleri

Meteoroloji verileri açıkladı: Şanlıurfa'nın en sıcak ilçesi yine Ceylanpınar oldu
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde elektrik denetim ekibi taşlı saldırıya uğradı iddiası
500 dönüm buğday ekili alan yandı
Ceylanların sayısı artıyor
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde kaybolan çocuk damda ölü bulundu