Ceylanpınar'da yetim çocuklar yararına kermes

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde faaliyet sürdüren Ceylan Eğitim Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenci ve aileler yararına kermes açtı.

Ceylan Eğitim Derneği, yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenci yararına kermes açtı. Ceylanpınar Gençlik Parkında 4 gün açık kalacak kermeste; el örgü işleri, çeşitli yiyecekler ve kitaplar satışa sunuldu.

Kermesle ilgili bilgi veren Ceylan Eğitim Derneği Başkan Ali Dondurmacı, “Kim bir muhtaç kimsenin kederini giderirse Allah’u Teâlâ da onun kıyamet gününde kederlerinden birini giderir, şiarıyla bu etkinliği yaptık. Yetim çocukların ihtiyacını bir nebzede olsa gidermek amacıyla açtığımız kermes 4 gün sürecek. Bu tür etkinlikler toplumda birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusunu geliştirmesi açısından önemlidir. Etkinliğimize duyarlı davranarak katkı da bulunan herkesi kutluyorum.” dedi. (Mustafa Kaynak - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Niyet Ettim Örtünmeye Emrin Başım Üstüne" programı düzenlendi
Şanlıurfa'da tesettür bilincini güçlendiren anlamlı buluşma: "Tesettüre niyet ettim, emrin başım üstüne" programı
Gülebak: Hazreti Hüseyin'in davası bizim için çok değerlidir
Şanlıurfa'da tesettür programı düzenlenecek: Yüzlerce kız çocuğu tesettürle tanışacak
Şanlıurfa’da belediye otobüsünde duman paniği: Yolcular tahliye edildi