CHP'li Tezcan'a suç duyurusu

Mardin'de bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretleri nedeniyle CHP'li Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde bir grup vatandaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hakkında 'Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a hakaret ettiği, halkı kin ve nefrete sürüklediği' gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Mardin Adliyesi'ne gelen grup, önce basın açıklaması yaptı, ardından suç duyurusu dilekçesini savcılığına teslim etti.

Grup adına basın açıklaması yapan Uğur Alka, halkın yüzde 52 oyu ile Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayip Erdoğan'a 'faşist ve diktatör' diyerek vatandaşları kin ve nefrete sürükleyen Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye geldiklerini söyledi. Alka, Cumhurbaşkanının yanında olduklarını açıkladı.

CHP'li Tezcan önceki gün yaptığı konuşmada, "Tekirdağ meydanında ben söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan, faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Şeddelisidir diktatörün şeddelisidir hem de." demişti. (M. Salih Keskin – İLKHA)




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin halkı: Kentte 10 gündür su yok, perişan olduk
Işık: Gençlerimize infak bilincini aşılamak için rızık kavramını iyice öğretmemiz lazım
Mardin’de kazada ağır yaralanan kişi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Mardin’de sıvı metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Aydın: Ramazanın ruhunu tüccarlar olarak yaşatabilmemiz gerekir