Çınar Başalan'da öldürülen çocuk olayında tutuklananların sayısı 3'e çıktı

Çınar ilçemize bağlı Başalan (Sergelya) Mahallesinde metruk bir evde yüzü parçalanmış halde bulunan 8 yaşındaki çocuğun ölümü ile ilgili, çocuğun dayısı V.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çınar ilçemize bağlı Başalan (Sergelya) Mahallesinde metruk bir evde yüzü parçalanmış halde bulunan 8 yaşındaki çocuğun ölümü ile ilgili tutuklanan 2 kişinin ardından bugün Savcılık tarafından Nöbetçi Hâkimliğe "tutuklama talebi" ile sevk edilen öldürülen çocuğun dayısı V.T. de tutuklanarak cezaevine konuldu.

21 Ocak gecesi yaşanan olayın üzerinden yaklaşık 2 ay gibi bir süre geçtikten sonra öldürülen çocuğun daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan halası H.T ve olayın görgü tanığı olduğu iddia edilen S.O. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Gözaltı işlemlerinin ardından bugün Savcılık tarafından Nöbetçi Hâkimliğe tutuklama talebi ile sevk edilen, çocuğun dayısı V.T de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece olayda tutuklu sayısı 3'e yükselmiş oldu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar ilçemizden Şeyhmus Aslan'ın oğlu RESUL ASLAN vefat etmiştir
Çınar ilçemiz Yeni Mahalleden Şehmus Oral'ın gelini CELİLE ORAL vefat etmiştir
Gazi Mahallesinden AYDIN DUMAN vefat etmiştir
Çınar ilçemizden RAMAZAN ÖZCAN ve MUSTAFA ESEN vefat etmiştir
Diyarbakır tanıtım günlerinde 'Çınar' ilçemizde yerini aldı