Çınar Gürco'daki 'Kutlu Doğum' yağmur nedeniyle yarıda kesildi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Gezenek(Gürco) köyünde şiddetli yağış altında başlayan etkinlik tertip komitesi tarafından kısa kesildi.

DİYARBAKIR - Çınar'a bağlı Gürco köyünde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği şiddetini arttıran yağışlar nedeniyle kısa kesildi.

 

Şiddetli yağmur altında Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan programa mevlit ile devam edildi. Vuslat İlahi Grubunun okuduğu ilahiler ile program devam ederken yağmur şiddetini artırdı.

 

Etkinliğe iştirak eden küçük çocuklar, bayanlar ve yaşlıların durumlarını göz önünde bulunduran platform yetkilileri aşırı yağış nedeniyle etkinliği kısa süre içersinde sonlandırdı.

 

Kısa süre devam eden etkinlik nedeniyle çok üzüldükleri gözlemlenen Peygamber sevdalıları farklı köylerdeki programlar ve Diyarbakır ile Batman'daki dev etkinliklere katılarak bu günün telafisini yapacaklarını söylediler. (Vedat Aydın-İLKHA)

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çınar Haberleri

Çınar ilçe merkezi Yeni Mahalleden SALİHA GÜLİSTAN vefat etmiştir
Diyarbakır-Çınar yolunda 2 otomobil çarpıştı; 2 çocuk yaralı
Özyar (Xatûnî) Köyünden FESİH DEMİRTAŞ vefat etmiştir
Aktepe Köyünden ŞEHMUS GÜNEŞ, Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir
Çınar otobüs hattında güzergâh düzenlemesi