Çınar ve Mazıdağı'ndaki yangınla ilgili adli soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan yangın ile ilgili adli soruşturma başlatıldığını belirtti.

Çınar ile Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan ve geniş bir araziye yayılan yangın ile ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Tunç, yangınla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Tunç şu ifadeleri kullandı: "Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan ve geniş bir araziye yayılan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar'da şiddetli rüzgar ahırı yıktı, 2 çocuk yaralandı
Çınar ilçemizde yaz yağmuru hem serinletti hem şaşırttı
Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden Molla HAMİT EKİN vefat etmiştir
Filistin'deki kardeşlerimizin bugün bize ihtiyaçları var
Filistin Konvoyu Çınar'da yoğun katılım ile karşılandı