Çınar'da belediye kazı çalışmaları polis kontrolünde yapılıyor

Son dönemde artan bombalı saldırılar nedeniyle Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde belediye tarafından yapılan kazı çalışmaları polis kontrolünde gerçekleştiriliyor.

Son dönemde yer altına ve menfezlere tuzaklanan patlayıcı sayısında artış meydana gelmesi ve bu patlayıcıların gizlenmesinde belediyeye ait araçların kullanılması iddiaları nedeniyle, Çınar’da belediye tarafından yapılan kazı çalışmaları polis kontrolünde gerçekleşiyor.

 

Belediyeye ait ekipler çalışmaları yapmadan önce emniyeti bilgilendirdikten sonra bir polis ekibi gelerek kazı yapılan yerin başında durup, çalışma bitinceye kadar nöbet tutuyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Nimet Kılıç a ku piştî 13 rojan cenazeyê wê hatibû dîtin bi hêsiran de hate veşartin
HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığından seçmeli ders çağrısı: Ana dilimize sahip çıkalım
13 gün sonra cansız bedeni bulunan Nimet Kılıç göz yaşları arasında toprağa verildi
Nimet Kılıç’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi
Çınar ilçemizin semalarında gökkuşağı oluştu