Çınar Başaklı Mahallesi karantinaya alındı

Çınar ilçemize bağlı Başaklı Mahallesi artan Covid-19 vakaları sebebiyle karantinaya alındığı bildirildi. Aynı Mahalle daha öncede karantinaya alınmıştı.

Çınar Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararda, kırsal Başaklı (Hücceti) Mahallesi, 12 Temmuz tarihi saat 20.00 itibari ile ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alındığı belirtildi.
Açıklamanın devamında ise karantina süresince mahalleye giriş-çıkışların kapatılarak zorunlu hallerde kontrollü bir şekilde sağlanmasına, mahalle içerisinde vatandaşların kalabalık gruplar halinde bir arada bulunmamalarına ve vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarına karar verildiği kaydedildi.
Başaklı (Hücceti) Mahallesi daha öncede 20 Aralık 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında karantinaya alınmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Karaçbelik (Qerejberg) Köyünden HALİME KILINÇ vefat etmiştir
Çınar'da çakıl yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
Eski Mahalleden MEHMET TALAYI vefat etmiştir
Çınar'da camiler arası futbol turnuvası
Yuvacık (Yuwacixê) Köyünden Hacı HALİDE TİLKİ vefat etmiştir