Çınar`da çalınan malzeme Bismil`de bulundu

Diyarbakır`ın Çınar ilçesinde bir işyerinden çalınan malzeme, Bismil ilçesinde terk edilmiş olarak bulundu.

DİYARBAKIR - Çınar`da MOBESE, işyerinin güvenlik kamerası ve cadde üzerinde bekçi olmasına rağmen soyulan bir işyerinin malzemeleri, Bismil emniyeti yakınlarında terk edilmiş olarak bulunurken, zanlılara ulaşılamadı.

 

İşyeri sahibi Ramazan Varol, Emniyetten gelen telefonla Bismil`e gittiğini ve çalınan malzemelerinin büyük bir kısmını bulduğunu söyledi. Çalınan malzemeleri bulduğuna sevinen Varol, yine de yaklaşık 2 bin TL`lik bir zararının olduğunu ifade etti. Çalınan bilgisayar kasasını da olay yerinde bulan Varol, zanlıların 3 kişi olduklarını tespit ettiklerini ve profesyonel olduklarının altını çizdi.

 

Görüntüleri gerekli mercilere verdiğini belirten Varol, bir daha böyle bir olayın kendisi dahil hiçbir esnafın başına gelmemesi için yetkililerin daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. (Vedat Aydın - İLKHA)

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çınar Haberleri

Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliği yetim çocukları sevindirdi
Çınar ilçemizden SELİM EKTİREN vefat etmiştir
Çınar Kaymakamı Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı
Alabaş (Êxliya) Köyünden Hacı Bışar Avcil'in hanımı HEWÊ AVCİL vefat etmiştir
Sürendal (Cellika) köyünden AYŞE DEMİREL vefat etmiştir