Çınar'da destekleme ödeme bilgileri askıya çıktı

2013 yılı yağlı tohumlu bitkiler fark ödeme bilgileri askıya çıktı.

DİYARBAKIR - Çınar ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2013 yılı yağlı tohumlu bitkiler fark ödeme bilgileri askıya çıktı.

 

20-25 Mayıs tarihleri arasında askıda kalacak listelere, askı süresince itiraz edilebilecek. Muhtarlıklarda askıya çıkan listeler, ilçe merkezinde de anons edildi.

 

Askı süresince yapılan itirazdan sonra 27 Mayısta Diyarbakır’a iletilecek listeler oradan da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na gönderilecek.

 

Destekleme ödemelerinin de haziran ayının ilk haftasında ödenmesi beklendiği belirtilen açıklamada, Çınar’da 105 bin dekar pamuk ekili alanı için yaklaşık 27 milyon 200 bin lira ödenmesi bekleniyor.

 

Çiftçiler mağdur olmamak için askı bilgilerini kontrol etmeleri gerekli.

ÇINARINSESİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliği yetim çocukları sevindirdi
Çınar ilçemizden SELİM EKTİREN vefat etmiştir
Çınar Kaymakamı Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı
Alabaş (Êxliya) Köyünden Hacı Bışar Avcil'in hanımı HEWÊ AVCİL vefat etmiştir
Sürendal (Cellika) köyünden AYŞE DEMİREL vefat etmiştir