Çınar’da güneşli bir gün, fakat kar havası var

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde güneşli hava olmasına rağmen, kuzeydoğudan esen sert rüzgâr nedeniyle hava sıcaklıklarında düşüş yaşanıyor.

Çınar’da güneşli bir hava olmasına rağmen çevresinde etkili olan kar yağışları nedeniyle hava sıcaklıklarında fark edilir derece düşüş yaşanıyor.

Çınar ilçesinin kuzeydoğusunda yer alan Güneydoğu Torosları (Çiyayé Zozana)’nda etkili olan kar yağışlarının etkisi ile Çınar ilçesinde hava sıcaklığı eksi derecelere düştü.

Kar yağışı ile beyaza bürünün Toros dağları (Çiyayé Zozana) ilçe merkezinden de görülüyor. Kuru bir soğuğun olduğu ilçede vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

Gece sıcaklıkların daha fazla düşmesi beklenirken, yetkililer vatandaşların yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması tavsiyesinde bulundu.

ÇINARINSESİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar ilçemizden Şeyhmus Aslan'ın oğlu RESUL ASLAN vefat etmiştir
Çınar ilçemiz Yeni Mahalleden Şehmus Oral'ın gelini CELİLE ORAL vefat etmiştir
Gazi Mahallesinden AYDIN DUMAN vefat etmiştir
Çınar ilçemizden RAMAZAN ÖZCAN ve MUSTAFA ESEN vefat etmiştir
Diyarbakır tanıtım günlerinde 'Çınar' ilçemizde yerini aldı