Çınar’da ilimlerini tamamlayan 31 talebe icazet aldı

Çınar’da, İTTİHADUL ULEMA bünyesinde verilen İslami ilimlerde başarı göstererek icazet almayı hak kazanan 31 kız talebeye, düzenlenen merasimle icazetleri verildi.

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda ilimlerini tamamlayan kız talebeler için icazet merasimi düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan icazet programında, İslami ilimlerde başarı gösterip eğitimlerini tamamlayan 31 kız talebe, salavat eşliğinde salona girdi.

Yoğun bir katılımın olduğu programda bir konuşma yapan Molla Muhammed Beşir Varol, medreselerin, ilim öğrenen gençliğin önemine dikkat çekti.

Ardından icazet alan talebe kızların isimleri okunduktan sonra toplu icazet metni okundu. Daha sonra yaklaşık 4 yıldır aldıkları Sarf, Nahiv, Tefsir, Hadis, Fıkıh gibi ilimlerde başarı gösterip eğitimlerini tamamlayan 31 talebe kıza tek tek icazetleri verildi.

İcazet programı, okunan duanın ardından sona erdi.

Programda geçen Nisan ayında vefat eden Şehadet Göküş için hazırlanan icazet ailesine teslim edildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çınar Haberleri

Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliği yetim çocukları sevindirdi
Çınar ilçemizden SELİM EKTİREN vefat etmiştir
Çınar Kaymakamı Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı
Alabaş (Êxliya) Köyünden Hacı Bışar Avcil'in hanımı HEWÊ AVCİL vefat etmiştir
Sürendal (Cellika) köyünden AYŞE DEMİREL vefat etmiştir