Çınar’da kazaya neden olan otobüs şoförü tutuklandı

​Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsünün bir kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazayla ilgili otobüs şoförü tutuklandı.

Diyarbakır-Çınar Karayolu'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsünün pamuk çekirdeği yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 50 kişi de yaralanmıştı. Kazadan sonra gözaltına alınan otobüs şoförünün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

7 Aralık Cuma günü Diyarbakır-Çınar Karayolunda büyükşehir belediyesine ait Kazanfer C. yönetimindeki 21 AAE 344 yolcu otobüsü , Hasan Ç. yönetimindeki 21VF 040 plakalı kamyona arkadan çarpışmış, kazada Ali Ertem (45) hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 50 kişi de yaralanmıştı.

Kazadan sonra gözaltına alınan her iki araç sürücüsü de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kamyon şoförü Hasan Ç. serbest bırakılırken yolcu otobüsü sürücüsü ise tutuklandı.

ÇINARINSESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar ilçemizden Şeyhmus Aslan'ın oğlu RESUL ASLAN vefat etmiştir
Çınar ilçemiz Yeni Mahalleden Şehmus Oral'ın gelini CELİLE ORAL vefat etmiştir
Gazi Mahallesinden AYDIN DUMAN vefat etmiştir
Çınar ilçemizden RAMAZAN ÖZCAN ve MUSTAFA ESEN vefat etmiştir
Diyarbakır tanıtım günlerinde 'Çınar' ilçemizde yerini aldı