Çınar'da korkutan saman yangını video-foto

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde sigara izmaritinin sebep olduğu iddia edilen yangın yaklaşık 60 ton samanın yanmasına sebep oldu.

Çınar’a yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta yer alan Beşpınar Mahallesinde sigara izmaritinin sebep olduğu iddia edilen yangın yaklaşık 60 ton samanın yanmasına sebep oldu.

Abüzeyt Güzelgün ve kardeşlerine ait olduğu belirtilen saman yangınına ilk müdahaleyi köylüler yaparken, daha sonra Diyarbakır ve Çınar’dan gelen itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına katıldı.

Rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın mahalleliye korkulu anlar yaşattı. Yangın söndürme çalışmalarına Diyarbakır-Mardin yolu üzerinde yol çalışmalarında bulunan iş makineleri de destek verirken, uzun süren çabalar sonucu yangın güçlükle kontrol altına alınabildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇINARINSESİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

İPTAL DUYURUSU! "Karacadağ Şehidlerini Anma" etkinliği İPTAL EDİLMİŞTİR
"Karacadağ Mayın Şehitleri" anılacak
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun
Ortaşar (Elwendî) köyünden HALİME TEMİZ vefat etmiştir
Yıllarca (Gogwerîn) Köyü Qaliğ Mezrasından HAVVA AKYOL vefat etmiştir.