Çınar’da kutlu doğum siyer sınavı başvuruları başladı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 25 Mayıs’ta yapılacak ‘Kutlu Doğum Siyer Sınavı’ başvuruları Çınar’da başladı.

DİYARBAKIR-Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 25 Mayıs’ta ülke geneli yapılacak ‘Kutlu Doğum Siyer Sınavı’ başvuruları Çınar’da yapılmaya başlandı.

Ülke genelinde dereceye girecek 50 kişi umreye gitmeye hak kazanırken, Çınar’ da dereceye girenlere de sürpriz hediyeler verilecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Çınar Şefkat der tarafından Çınar’da düzenlenecek sınav öncesi ilçenin birçok noktası siyer sınavını tanıtıcı afişlerle donatıldı.

Kutlu doğum siyer sınavı 15 yaş üstü ve 15 yaş altı olmak üzere iki kategoride yapılacak.

1. kategoride (15 yaş üstü) sınava gireceklere 2x2=4 Peygamber Efendimiz (SAV)’in örnek ahlakı, 2. kategoride (15 yaş altı) sınava gireceklere Efendimiz (Sav)’i sahabe gibi sevmek kitabı belirlenmiştir.

25 Mayıs Pazar günü Çınar’da da yapılacak sınavda, Çınar’da dereceye girenlere, 15 yaş üstü ve 15 yaş altı olmak üzere her iki kategoriye de;

1.’ye yarım altın

2.’ye çeyrek altın

3.’ye kitap seti verilecek

Ayrıca ülke genelinde de dereceye giren birinci kategoriden 44 kişi, ikinci kategoriden 3 kişi (velileri ile beraber 6 kişi) umreye gitmeye hak edecekler.

Çınar’da sınava girmek isteyenler, sınav sorularının sorulacağı kitapları Çınar Şefkat der’den temin edebilirler.

İrtibat telefon: 0536 071 08 86

ÇINARINSESİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Diyarbakır-Çınar yolunda 2 otomobil çarpıştı, biri ağır 2 yaralı
Nimet Kılıç a ku piştî 13 rojan cenazeyê wê hatibû dîtin bi hêsiran de hate veşartin
HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığından seçmeli ders çağrısı: Ana dilimize sahip çıkalım
13 gün sonra cansız bedeni bulunan Nimet Kılıç göz yaşları arasında toprağa verildi
Nimet Kılıç’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi