Çınar’da silah kaçakçılarına baskın

Diyarbakır’da silah kaçakçılarına yapılan baskında; bir adet kaleşnikof, 3 adet G-1 piyade tüfeği ve bir adet mavzer silahı ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi ise tutuklandı.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Düzova (Qerhêta) Mahallesi’nde eş zamanlı olarak iki eve yapılan baskınlarda mühimmat ele geçirildi.

Baskında, bir adet kaleşnikof, 3 adet G-1 piyade tüfeği ve bir adet mavzer silahı, 3 adet G-1 tüfeği şarjörü, bir adet kaleşnikof tüfeği şarjörü ve bir adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu. (İLKHA)       

         

  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Aktepe Köyünden ŞEHMUS GÜNEŞ, Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir
Çınar otobüs hattında güzergâh düzenlemesi
Beneklitaş (Keldiskê) Köyünden ŞEVKET ÇİMEN vefat etmiştir
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Çınar'daki taşımalı eğitim sorununu, Milli Eğitim Bakanlığına iletti
Şükürlü Köyünden HÜSEYİN BOYLU vefat etmiştir