Çınar'da taziyeden çıkanlara araç çarptı, 3 ölü

Çınar ilçemizde taziyeden çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışanlara bir aracın çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza Çınar ilçesine bağlı kırsal Beşpınar Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre mahallede bulunan taziyeden çıkan Mehmet Seydoş İçier, Hatice Yavuz ve Vahibe Yavuz Diyarbakır-Çınar yolunda karşıdan karşıya geçerken, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra, yaralılar Çınar ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazada yaralanan Mehmet Seydoş İçier, Hatice Yavuz ve Vahibe Yavuz yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Kazada hayatını kaybeden Hatice ve Vahibe Yavuz'un kardeş oldukları ve babalarının taziyesinden çıktıkları belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

13 gün sonra cansız bedeni bulunan Nimet Kılıç göz yaşları arasında toprağa verildi
HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığından seçmeli ders çağrısı: Ana dilimize sahip çıkalım
Nimet Kılıç’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi
Çınar ilçemizin semalarında gökkuşağı oluştu
Dere yatağında ölü bulunan Nimet Kılıç'ın cenazesi Çınar Devlet Hastanesi'ne getirildi