Çınar'da yapılacak 'Tohum destekleme bilgileri' Bakanlığa gönderildi

Çınar'da sertifikalı tohum kullanımı destekleme ödemeleri önümüzdeki günlerde yapılacak.

DİYARBAKIR - Çınar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2014 yılı üretim sezonu kapsamında sertifikalı tohum kullanımı destekleme ödeme bilgilerinin yapılan incelemelerin ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına gönderildiğini açıkladı.

 

Daha önce ödeme işlemi yapılması gereken sertifikalı tohum kullanımı destekleme ödemelerinin bazı aksaklıklar nedeniyle yapılamadığı belirtilen açıklamada, bakanlığın yeni icmal alması ile yapılan incelemeler sonucu destekleme ödemlerinin yeniden yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

 

Yapılan inceleme ve düzenlemeler neticesinde ödeme için gerekli koşulları yerine getiren 515 hak sahibi işletmeye ödeme yapılacağı ifade edildi.

 

2014 yılı sertifikalı tohum kullanımı destekleme ödemeleri (güzlük) ödemeleri kapsamında önümüzdeki günlerde 56 birimde belirlenen 515 işletmeye 671 bin 313 TL ödeme yapılacağı açıklandı.

ÇINARINSESİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliğinden 61 yetim aileye kırmızı et yardımı
Çınar'da 30 dönüm buğday ekili alan yandı
Çınar ilçemiz Fatih Mahallesinden ŞEYHMUS BAŞARAN vefat etmiştir
Çınar ilçemizden Rahmetli Hacı İbrahim Tekdal'ın eşi Hacı EMİNE TEKDAL vefat etmiştir
Başalan (Sergelya) Köyünden AYHAN DÜMEZ ve Tarlacık (Hêtvan) Köyünden Hoca MEHMET ÇAKAR vefat etmiştir