Çınarlı seçmenin Seçmen Bilgi Pusulaları adreslerine gönderildi

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Çınarlı seçmenlerin oy kullanacağı yerlere ait bilgiler, YSK tarafından vatandaşların adreslerine gönderildi.

1 Kasım da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Seçimine sayılı günler kala seçim çalışmaları sürdüren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından Çınarlı seçmenlerin nerede oy kullanacağını gösteren seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklar aracılığıyla vatandaşlara ulaştırıldı.

Çınarlı seçmene ulaşan pusulalarda; seçmenin oy kullanacağı okulun adı, sandık ve sıra numarası yer alıyor.

YSK tarafından muhtarlıklara gönderilip 2 Eylül’de askıya çıkarılan seçmen listeleri, 9 Eylül’de mesainin bitimiyle askıdan indirilmiş, askı süresince seçmenlerin itirazları dikkate alınarak yapılan değişikler ile seçmen kütükleri kesinleştirilmiş ve seçmenin nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağı YSK’nın internet adresinde açıklanmıştı.

Bu arada YSK’nın internet adresinde 22 Eylül’den bu yana sorgulama yapan kişi sayısının ise 2 milyona yaklaştığı belirtildi.

ÇINARINSESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Yetimler Vakfı Çınar Temsilciliği yetim çocukları sevindirdi
Çınar ilçemizden SELİM EKTİREN vefat etmiştir
Çınar Kaymakamı Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı
Alabaş (Êxliya) Köyünden Hacı Bışar Avcil'in hanımı HEWÊ AVCİL vefat etmiştir
Sürendal (Cellika) köyünden AYŞE DEMİREL vefat etmiştir