Çınarlılar Mevlid Kandili gecesi ellerini semaya açtı

Mevlid Kandili gecesi vesilesi ile ilçe müftüğü tarafından dörtyol camisinde düzenlenen programa Çınar halkı yoğun ilgi gösterdi.

Hicri takvime göre Rebiülevvel ayının 11'ini 12'sine bağlayan gece Hz Muhammed'in kutlu doğumu vesilesi kutlanan mevlid kandili gecesi tüm yurtta olduğu gibi Çınar'da halk camilere akın etti.

Çınar ilçe müftülüğü tarafından dörtyol camisinde düzenlenen program molla Mehmet Gümüşcü'nün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı, Yusuf Ateş hocanın mevlidi şerifi seslendirmesi ile devam etti.

Programa okudukları ilahileri ile renk katan Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ilahi grubu vatandaşları seslendirdikleri ilahiler ile duygulandırdı.

Okunan Kürtçe mevlidi şerifin ardından ilçe müftüsü Şemsettin Şimsek'in yaptığı dua ile program sona erdi.

ÇINARINSESİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çınar Haberleri

Çınar Ağaçsever'de babasını öldüren zanlı yakalandı
Çınar Ağaçsever'de tartıştığı babasını öldürdü
Meydan (Şorşip) Köyünden Hacı ABDULKADİR KAVAK vefat etmiştir
Çınar'daki yangını meclise taşıdı
Çınar'da buğday ve arpada hasat sevinci fiyatların gölgesinde kaldı