Cizre Anadolu Kız İHL’de Kutlu Doğum programı

Cizre Anadolu Kız imam-Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencileri tarafından Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Cizre Anadolu Kız imam-Hatip Lisesi’nde düzenlenen program 10. Sınıf öğrencilerinden Rahime Aydın'ın Kuran'ı Kerimin okunmasıyla mevlid başladı.

Programın açılış konuşmasını, Okul Müdürü Resul Ericek yaptı.

Daha sonra öğrenciler tarafından okunan hatim ve salavatlar Okul  Öğretmenlerinden Abdullah Bilik, yaptığı dua ile teslim etti. Program 9. sınıf öğrencilerinin Arapça ve Türkçe olarak okudukları veda hutbesiyle devam etti.

Velilerin de yoğun olarak katılım gösterdiği mevlid etkinliği, Şiir ve Hadisi şeriflerle devam etti.

 Veli ve öğrenciler tarafından beğeniyle takip edilen programda, kız öğrencilerin Veysel Karani konulu tiyatro gösteriminin ardından etkinlik, Arapça öğretmeni olan Tahirhan Osal'ın okuduğu ‘Ey Kainatın Güneşi" şiiriyle son buldu. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Cizre Haberleri

Cizre'deki kazada 23 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Cizre'de iki tır çarpıştı: 2 yaralı
Umut Kervanı Cizre’de Miraç Kandili vesilesiyle muhtaç ailelere yardım ulaştırdı
Cizre'de 6 aracın hurdaya döndüğü kazada vinç şoförü kazadan önce araçtan atlamış
Cizre'de seyir halindeki tanker alev aldı