Cizre'de rüşvet operasyonu: 4 gözaltı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapılan rüşvet operasyonu kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

ŞIRNAK - Cizre’de Jandarma tarafından özel bir araç muayene istasyonuna operasyon düzenledi. Alınan ihbar üzerine yapılan operasyona Jandarma özel harekât timleri de katıldı. Operasyon esnasında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Sahte belge ve rüşvet iddiasıyla düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların yarın mahkemeye çıkartılacağı öğrenildi.

 

Öte yandan, Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan hırsızlık operasyonunda M.Y. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

 

Hırsızlık zanlısı M.Y’nin, Şah Mahallesi Barbaros Sokak’ta bir eve girdiği, S.B. isimli ev sahibi bayanın çantasını çalarken S.B’yi darp ederek kaçtığı iddia ediliyor.

 

Olayın polise bildirmesi üzerine polis tarafından bir gün sonra yakalanan hırsızlık zanlısı M.Y,  mahkemece tutuklanıp Cizre Kapalı Cezaevine gönderildi. (Abit Dündar-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Cizre Haberleri

İçişleri Bakanlığı, Cizre'deki "koruma görüntüleri" hakkında inceleme başlattı
Cizre’de "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" programı düzenlendi
4. Uluslararası Melaye Cizîrî Sempozyumu" sona erdi
KDP lideri Mesud Barzani Cizre’de tarihi mekanları gezdi
KDP lideri Mesut Barzani Melayê Cizîri Sempozyumu'nda konuştu