Cizrelilere bayram alışverişi yaptırmadılar

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK/BDP yandaşları Kurban Bayramı için hazırlık yapan esnafa kepenk kapattı.

ŞIRNAK - Cizre'de PKK/BDP yandaşları Kurban Bayramı için hazırlık yapan esnafa kepenk kapattı. Kurban Bayramının gelmesini dört gözle bekleyen esnaf PKK/BDP'lilerin baskısıyla kepenklerini indirmek zorunda kaldı.

Kepenklerin açılmadığı kent merkezinde ekmek fırınları ve eczaneler dışındaki iş yerlerinin kapalı olduğu görüldü.

Olası bir eyleme karşı dört yol civarında polis zırhlı araçları nöbet tutarken şehir merkezindeki caddelerde de zırhlı araçlar keşif turları atıyor.

Sözde Cizira Botan Halk İnisiyatifi adına dağıtılan bildirilerde vatandaşların iş yerlerini açmamaları, kontak kapatmaları ve öğrenicilerin okullara gitmemeleri istendi. (Abit Dündar-İLKHA)

 



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Cizre Haberleri

Araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı
Cizre’de seyir halindeki tanker alev topuna döndü
Cizre'de yamaçtan kopan dev kaya bir evin üzerine düştü
Yetimler Vakfı bayram öncesi Cizre'de yüzlerce yetim çocuğun yüzünü güldürdü
Bir kişi ağır yaralandı