Çocuğa çarpan motosiklet araca çarparak durabildi

Şanlıurfa'da hız yapan motosiklet, bir çocuğa çarptıktan sonra park halindeki araca çarparak durabildi. Kazada motosikletin çarptığı çocuk ile sürücü yaralandı.

ŞANLIURFA - Merkez Eyyubiye ilçesi Hacı Bayram Mahallesinde hız yapan motosiklet, bir çocuğa çarptıktan sonra park halindeki bir araca çarparak durabildi.

 

Ümit sokağında saat 17.00’de meydana gelen kazada motosikletin çarptığı 8 yaşlarındaki Derya isimli kız çocuğu yaralandı. Park halindeki arabaya çarparak durabilen motosiklet sürücüsü İmam Marışmak da ayağından yaralandı.

 

Yaralı kız çocuğu olay yerine gelen ambulansla, yaralı sürücü özel bir araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.  (Osman Gülebak - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" yarın düzenlenecek
Mescid-i Aksa için sabah namazında buluşma
Şanlıurfa'da akü yüklü tır devrildi
Şanlıurfa'da "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli" düzenlenecek
Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyonda 57 silah ele geçirildi