Çocukları kötü emellerine alet ettiler: "Mustafa Kemal'e tapınma" tepki çekti

​Küçük çocukların, 29 Ekim kutlamaları adı altında Mustafa Kemal'in posteri önünde zorla eğdirilmesi büyük tepki çekti.

Kayseri'de bir anaokulunda 29 Ekim kutlamaları adı altında, hiçbir şeyin farkında bile olmayan çocuklar, adeta bir ritüel yapıyormuş gibi Mustafa Kemal'in posteri önünde yere kapanarak eğildi.

Öğretmenleri tarafından öğretilen bu davranışa ait videonun sosyal medyaya düşmesinin ardından tepki yağdı.

Sosyal medyadaki duyarlı Müslümanlar, gencecik dimağlara yapılan bu hareketin kabul edilemez olduğuna dikkat çekerek okul yönetimi hakkında soruşturma başlatılması gerektiğine dikkat çekti.

Daha önce benzer hadiselerin de yaşandığına dikkat çeken Müslümanlar, yetkililer bu konuda gerekli hassasiyeti göstermediğini ifade etti.

Kimi Kemalist eğitimcilerin, eğitim-öğretimde de Kemalizme çocuk devşirdiğini vurgulayan Müslümanlar, bu tip eğitimcilerin genç dimağları zehirlemesine izin verilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti