Coronavirus tedavisi gören Molla Mahmut Kılınç’ın durumu iyiye gidiyor

Mardin’de Coronavirus testi pozitif çıkan ve hastanede tedavisine devam edilen Araştırmacı-Yazar Molla Mahmut Kılınç’ın oğlu, bugün babasıyla görüştüğünü ve durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ikamet eden Araştırmacı Yazar Molla Mahmut Kılınç, dün rahatsızlanması üzerine Özel İpekyolu Hastanesine başvurmuş ve yapılan Covid-19 testi pozitif çıkmıştı.

Bölgenin kanaat önderlerinden olan Kılınç’ın tedavisi hastanede devam ederken, oğlu Üsame, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım sevenlerini rahatlattı.

“Endişelenmeye gerek yok, dualarınızı bekliyoruz” 

Üsame Kılınç, yaptığı paylaşımda, “Bu gün babam ve Mehmet amcamla görüşme imkânım oldu. Elhamdülillah ikisinin de durumu iyiye gidiyor. Endişelenmeye gerek yok. Dualarınızla bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağız inşallah. Hepinizden Allah razı olsun. Dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

 

 




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kızıltepe Haberleri

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 5’inci kattaki iskeleden düşen işçi öldü
21 kişi gözaltına alındı
1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Mardin Kızıltepe’de iki grup arasında silahlı kavga: Bir ölü, 2 yaralı
Mardin Kızıltepe kırsal Araklı Mahallesi'nde iki gündür kayıp olan yaşlı kadın ölü bulundu