Covid-19'dan ölen hastanın son mesajı: Coronavirus'e inanmıyordum maskesiz gezmeyin

​İstanbul'da Covid-19 nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Siirtli Bircan Birsen'in ölmeden önceki son mesajları duygulandırdı.

Ümraniye’de düğün salonu işletmecisi Siirtli Bircan Birsen (47), Covid-19 nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gözyaşları arasında toprağa verilen genç adamdan geriye, "Coronavirus diye bir hastalık olduğuna inanmıyordum, yok diyordum ama Türkiye’de varmış. Bu hastalığa en sonunda bende de yakalandım, siz maskesiz gezmeyin tedbirli davranın" sözleri kaldı.

"Kendime hiç dikkat etmedim"

İnsanları Covid-19'a karşı tedbirli davranmaya ve maske takmaya davet eden Bircan, vefat etmeden önce sosyal medyada paylaştığı videoda şu ifadeleri yer verdi:

Şu anda gördüğünüz bütün ilaçlar Covid-19 nedeni ile verilen ilaçlardır, kendinize dikkat edin ve bu hastalığın takipçisi olun. Ben kendime hiç dikkat etmedim, ilaçları görüyor musunuz? Bir haftadır bu hastalığı çekiyorum, çok zor. Bana verilen ilaçları her gün kullanmama rağmen bir türlü bu hastalık geçmiyor. Burada 50’ye yakın ilaç var, o yüzden maskesiz gezmeyin, ben çok gezdim acele etmem nedeni ile hastalığa yakalandım.

"Coronavirus olduğunu bilmiyordum inanmıyordum ve yok diyordum"

Coronavirus salgınının varlığına inanmadığı için maskesiz gezdiğini ve tedbirsiz davrandığını ifade eden Bircan, bu nedenle hastalığa yakalandığını kaydetti.

Bircan, "Bana serumlar, haplar, iğneler, vitaminler verdiler. Coronavirus öyle pis bir hastalık ki dünyada görmediğim kadar ilaç verildi. Coronavirus olduğunu bilmiyordum, inanmıyordum, yok diyordum ama Türkiye’de varmış. Bu hastalık en sonunda benim de başıma geldi. 50 tane ilaç kullandım ama yine de iyileşemedim. Acım çok… Allah herkesin yardımcısı olsun, herkese şifa versin." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siirt Haberleri

4 yaşındaki küçük kız oyun parkında ayağını oyun aletine sıkıştırdı
Siirt’te çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Siirt’te trafik kazası: 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı
Siirt’te hafif ticari araç motosikletlilere çarptı: 2 yaralı
Siirt'te mutfakta bulunan fırın aniden patladı