Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yapımı devam eden hastaneleri inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Sancaktepe ve Atatürk Havalimanında yapımı devam eden hastanelerde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak Sancaktepe'deki Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nin inşaatını gezdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Daha sonra Atatürk Havalimanı yerleşkesinde inşaası süren hastaneye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buraya intikali sırasında helikopterden, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak yeniden düzenlenen Yassıada'da sürdürülen çalışmaları havadan inceledi.

Atatürk Havalimanı'nda 9 Nisan'da temeli atılan hastane inşaatındaki çalışmaları da denetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hadımköy’deki hastane alanında da incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a incelemeleri sırasında, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti.












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

Böcek ailesinin hastaneye gidiş anları
"Medine Sözleşmesi"
İşgalcilerin esir aldığı 15 Türkiyeli aktivist, İstanbul'a ulaştı
Siyonistlerin alıkoyduğu 137 aktivist İstanbul'a getirildi
Anayasada Kürd ismine yer verilmeli