Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısında alınan yeni kararları açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 926 devlet koruması altında genç ile 274 şehit ve gazi yakınlarının yarın kamu kurumlarına yerleştirileceğini, kısa çalışma ödeneğini de bir ay daha uzattıklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının açıklama yaptı, alınan kararları söyledi.

Erdoğan'ın açıkladığı kararlar şöyle:

"926 devlet koruması altında genç ile 274 şehit ve gazi yakını, yarı kura ile kamu kuruluşlarına yerleştirilecek. Sonuçlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının web sayfasında açıklanacak.

Kısa çalışma ödeneği bir ay daha uzatılacak. Nakdi ücret desteği ve iş feshi sınırlaması 1 ay daha devam edecek.

Sürekli kişisel gelişim temalı bir proje çağrısına çıkılacak. STK'ları hedef alan 35 milyon lira bütçeli bu çağrılar iletişim, spor, kültür ve sanat faaliyetlerine kadar 8 ayrı başlıkta toplanacak.

Başta Türkmenler olmak üzere Irak'a yardım paketi yarın yola çıkacak."

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

GES projeleri köylüyü mağdur etmeyecek şekilde planlanmalı
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı’ndan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı
Diyarbakır – İstanbul arasında hızlı tren hattı olmalı
Asgari ücretle aile geçindirmek imkânsız!
Binlerce mahkûm adalet bekliyor