Cumhurbaşkanı Erdoğan Ulus İtfaiye Meydanı Camii’ni inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği Ulus İtfaiye Meydanı Camii'nde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus Erbakan Meydanında, dört yıl önce yapımına başlanılan ve 7 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği Ulus İtfaiye Meydanı Camii'nde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ile Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den camideki çalışmalar hakkında bilgi Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta caminin yapımında çalışan işçilerle fotoğraf çektirdi.

İLKHA



















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: ABD'nin ateşkes talebi, acziyetinin ve sahadaki yenilgisinin sonucudur
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Ankara’daki feci kazaya ilişkin taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü
Filistin Büyükelçisinden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaret
Bedeli ne olursa olsun insani koridor açılmalı