Cumhurbaşkanı Erdoğan Unakıtan’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Maliye Bakanı Unakıtan’ın cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın İstanbul Süleymaniye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 58, 59. ve 60. hükümetlerinde Maliye Bakanlığı görevinde bulunan ve tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Unakıtan’ın cenaze töreninde; Başbakan Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakanlar, milletvekilleri ve yakınları da hazır bulundu.

cenaze namazında saf tutan ve namazın ardından Süleymaniye Camii haziresine defnedilen cenazenin tabutuna omuz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Unakıtan’ın aile üyelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı
HAKSİAD Genel Merkezi’nde bankacılık ve inovasyon buluşması
İslami kimlik cezalandırılıyor
HÜDA PAR’dan gıyabi cenaze namazı çağrısı
Halk yılbaşı kutlamasına nasıl bakıyor?