Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan'a tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu'nun 'işgalci' suçlamasına ilişkin, "Söyledikleri komik ve nafile bir propaganda çabası ve provokasyondur." sözleriyle tepki gösterdi.

Yunan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, geçtiğimiz günlerde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ni ziyareti öncesi "Türkiye adada işgalci" açıklaması yaparak, "Türkiye buna son vermeli. Kapsamlı çözüm böyle sağlanır." demişti.

Yunan Cumhurbaşkanı'nın yaptığı bu açıklamaya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Söyledikleri komik ve nafile bir propaganda çabası ve provokasyondur." dedi.

Oktay, çözümün, Rum-Yunan ikilisinin gerçekleri görüp, iki egemen devletli çözümü kabul etmesi olduğunu da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Motorin fiyatında 4,95 liralık indirim bekleniyor
LPG'ye peş peşe ikinci zam: Otogaz fiyatı 40 lirayı aştı
Ruhsatlı silah sahiplerine uyarı!
Uzmanından kombilerin bakım ve güvenlik uyarısı!
Motorinin litre fiyatına 2,55 lira zam yapıldı