Darbecilerce katledilen polis Elazığ’da toprağa verildi

Ankara’da darbeci askerlerle girilen çatışmada hayatını kaybeden polis Elazığ’da toprağa verildi.

15 Temmuz'da ABD destekli darbe girişiminde bulunan askerlerle, Ankara’da  girilen çatışmada hayatını kaybeden polis memuru Eyüp Oğuz bugün memleketi Elazığ’da toprağa verildi.

Cenaze namazına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Polis memuru Eyüp Oğuz’un Cenaze namazını Elazığ Müftüsü Peyami Güngör kıldırdı. Polisin cenazesi  Cenaze namazının ardından defin edilmek için Harput polis şehitliğine götürüldü.

Eyüp Oğuz’un cenazesi ,15 yaşındaki oğlu Ataman ve 9 yaşındaki oğlu Arda ile aile ve yakınlarının gözyaşları arasında  polisin cenazesi son yolculuğuna uğurlandı. ( Ebubekir Yavuz-İLKHA)








 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Elazığ'da son 20 günde aranan 78 hükümlü yakalandı
Elazığ’da 3,6 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da park halindeki pikapta çıkan yangın hasara yol açtı
Elazığ'da rehabilitasyon merkezindeki yaralanmayla ilgili soruşturma başlatıldı
Gençlerin evliliğini kolaylaştırmalıyız