Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sona erdi.

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaklaşık 4 saat 20 dakika süren koalisyon görüşmesi sona erdi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in Başbakanlık’ta açıklama yapması bekleniyor.

Bu akşam saat 18.00’de başlayan koalisyon görüşmesi sona ererken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti genel merkezine doğru yola çıktığı bildirildi.

Görüşmeyle ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un parti genel merkezinde saat 23.00’de bir açıklama yapması bekleniyor. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

Temel ihtiyaç maddeleri KDV’den muaf tutulmalıdır
Mescid-i Aksa ümmetin izzeti ve kırmızı çizgisidir
Ali Şükrü Bey'i şehadetinin sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyoruz
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, Meclis'te Ali Şükrü Bey'i andı
Hayatımızı Kur’an’ın rehberliğinde yeniden gözden geçirelim