DBB’nin kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, son 49 yılın en yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının ardından günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

24 saat esasına göre çalışan ekipler, trafik ve yaya güvenliği için gece yaşanacak buzlanmalara karşı kentteki tüm ana arterlerde yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor.

Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Çevre Koruma ve Kontrol ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlıkları tarafından oluşturulan ekipler, merkez ilçelerindeki bulvar, cadde, sokak, kaldırımları ve meydanları kar küreme araçlarıyla temizliyor, buzlanmanın önüne geçmek için tuzlama çalışmaları yapıyor.

Ekipler kentte trafik akışının rutin olarak devam edebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürecek. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Ücretli öğretmenlik son bulmalı, atamalar artırılmalı
6 kişi öldü 509 kişi yaralandı
Doğumda yalnız bırakıldık, bebeğimiz zarar gördü
Diyarbakır'da sonbahar renkleri şehri süsledi
Diyarbakır’da yoğun sis etkili oldu